Home Wie ben ik Mindfulness Reading Healing Soul Body Fusion Reiki Kristallen Aurabeheer Blokkades Voedselgevoeligheid Cursussen Prijslijst Contact
                               Wie ben ik Mijn naam is Jonnie Prins Een van mijn beste beslissingen in mijn leven is, dat ik mij spiritueel ben gaan ontwikkelen. Door mijn spirituele ontwikkeling heb ik veel inzichten gekregen en ben ik mij er bewust van geworden, dat ik hoog sensitief ben. Ik heb geleerd om naar mijn gevoel te luisteren en mijn gevoeligheid als een gave te zien in plaats van een probleem.  Het heeft mij persoonlijk veel goed gedaan en ik zie het als een kostbaar geschenk dat ik heb mogen ontvangen. Mijn doel is mijn ervaring en kennis door te geven aan anderen. Om mensen bewust te laten worden hoeveel invloed vreemde energieen en vastgehouden emoties (blokkades)  op je algeheel welzijn kunnen hebben. En om te leven in harmonie tussen je gevoel en denken.
Ik heb de volgenden opleidingen gevolgd: * Reiki master bij Irma Veen. * intuitieve ontwikkeling bij Irma Veen. * kosmisch kristalmaster bij het Elohim Centre. * kostmisch healer reader bij het Elohim Centre. * Merlin Class bij het Elohim Centre * Trainer mindfulness bij de Sorag-Akademie. * Soul Body Fusion practioner bij Arno van DIjk.
website: Louise Prins
Jonnie Prins
Wie ben ik